Schilderen met Ineke van Schijndel

Tekenend en schilderend geniet u een week lang van tal van nieuwe, verrassend originele locaties, waar de Drôme, lees omgeving “La Colline”, zo rijk aan is.  Het uitbundige, met klaprozen bezaaide landschap in mei en juni, nodigt, met de her en der verspreide historische dorpjes, kasteelruïnes, kloosters en abdijen, als het ware uit om kwast, palet en mes ter hand te nemen. Of zoals iemand dit jaar zei: “Als je hier niet tot schilderen komt, lukt het nergens”. Daarnaast ademt de Drôme Provencal rust, ruimte en vrijheid uit, die “schoont”, vrijmaakt en inspireert, waardoor er samen met het  Zuid Franse licht een totaal ander palet aan kleur, patin en vorm ontstaat, wat een compleet nieuwe schilderbeleving oproept.

Onder deskundige begeleiding werkt u met inkt, houtskool, krijt of verf. Dagelijks reikt Ineke van Schijndel u verschillende ziens- en werkwijzen aan. Dit geeft beginners een prettig houvast en het werkt verdiepend voor gevorderden.

Dit alles met de goed verzorgde maaltijden, de gezellige avonden en de hernieuwde vriendschappen, zullen deze schilderweken opnieuw onvergetelijk maken.  De week is zodanig opgebouwd dat er voldoende ruimte is voor expressie, onderzoek en de mogelijkheid om tot een werkelijke verdieping van de eigen beeldtaal te komen. Elke dag wordt afgesloten met een gezamenlijk werkbespreking.

De Teken- schilder weken zijn gepland voor de volgende week in 2016:
Week 23      5 juni – 11 juni
Week 24      12 juni – 18 juni

 

Arrangementsprijs € 495,00 (voor 6 dagen) per persoon op basis van eigen vervoer.

Er is een mogelijkheid voor een 10 daagse arrangement van 5 juni – 14 juni. Dan wordt er 5 dagen geschilderd en de overige dagen besteed aan bezoeken van steden, exposities etc. U kunt natuurlijk de overige dagen ook besteden aan schilderen.

Deze arrangementsprijs € 670,00 per persoon op basis van eigen vervoer.

Inclusief:

Logies in een 2 persoonskamer
Bedlinnen en handdoeken
Ontbijt, lunchpakket & diner

U dient zelf voor teken- en schildermaterialen te zorgen en dus ook uw ezel.
Er zijn wel enkele tekenplanken met schraag aanwezig. Een klein inklapbaar stoeltje is dan wel handig.

Meer over: www.inekevanschijndel.nl
Flyer Ineke van Schijndel